Bedste kreditkort: Sådan undgår du årlige gebyrer og balanceoverførselsgebyrer

Bortset fra den oprindelige bonus, du modtager med et nyt kort – overvej andre frynsegoder som cash back, point eller miles. Disse incitamenter tilskynder til udgifter, men kan også øge din risiko for at pådrage sig yderligere gæld. Der er nogle gebyrer, som selv de bedste kreditkort ikke kan undgå. Nogle kort giver dig mulighed for at undgå årlige gebyrer og balancere overførselsgebyrer. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du undgår at betale disse gebyrer.
Capital One SavorOne kontantbelønningskort tjener ubegrænset, 3% cash back

Capital One SavorOne Cash Rewards Card tilbyder ubegrænset 3% cashback til underholdning og spisning. Dine point kan indløses til 8% cash back hos Capital One Entertainment samt på de fleste streamingtjenester. Du kan få ubegrænset 3% cashback med dette kort, som ikke har nogen årlige gebyrer. Capital One SavorOne-kort kan hjælpe dig med at vælge den bedste restaurant til din spiseoplevelse.

En god kredit score er påkrævet for at kvalificere sig til dette kort. Capital One definerer kredit som at have en minimumsscore på 670 på deres VantageScore-system. Capital One SavorOne Rewards kreditkort kan ansøges om, selvom du har en lavere kredit score. Du kan indløse pengene tilbage til ubegrænsede rejse- og gavekort.
Få ubegrænset 1,5% Cashback med Discover it Student CashBack-kortet

Discover It Student Cash Back-kortet tilbyder ubegrænset cash back til studerendes udgifter. Dette kort giver fleksibilitet, der passer til dine behov, mens du stadig optjener belønninger. Dette kort er ikke som andre studerendes kreditkort. Det kræver ikke, at du bruger store mængder penge for at få bonussen. Så du kan bruge den til at foretage en række køb og stadig modtage 1.5% cash back.

Oplev det Student cash Back-kort tjener ubegrænset, 1% cashback på alle køb. Det første år med cash back er også gratis. Der er intet årligt gebyr, og du kan bruge kortet så mange gange du vil. Du vil modtage en engangsbonus som kortholder og et generøst belønningsprogram. Kortet tilbyder kontant tilbage op til 5% på alle køb, hvilket hurtigt kan tilføjes, hvis det foretages på en regelmæssig tidsplan.
Citi Simplicity-kort tjener 1,5% cash back

Et Citi Simplicity-kort er en god mulighed for gæld med høj rente. Du vil nyde 0% APR for 21 månedligt efter din første saldooverførsel. Dette giver dig næsten et helt år til at betale din gæld. Du kan også tjene ubegrænset 1,5% cashback med kortet. Der er intet årligt gebyr for at overføre gæld op til $ 5,000 til kortet.

Kortet leveres med 0% rente på køb i 15 måneder, så du kan foretage store billetkøb i månedlige rater. Kortet opkræver ikke årlige gebyrer eller forsinkede gebyrer. Du skal huske på, at der er et 3% udenlandsk transaktionsgebyr. Når du har betalt al din gæld, anbefales Citi Simplicity Card ikke.