Bedste steder at gå på pension i Middelhavet

Portugal, et land i Middelhavet, er et glimrende valg, hvis du leder efter det bedste sted at gå på pension. Denne middelhavsnation har smuk natur og varme mennesker. Sundhedspleje er overkommelig, og boligomkostningerne er rimelige. Portugals leveomkostninger er lavere end andre europæiske hotspots. Dette giver mulighed for en bedre balance mellem overkommelige priser og kvalitet. Klimaet i Portugal er perfekt til friluftsliv. Her er nogle af de mest eftertragtede pensionistpladser i Middelhavet.

Leveomkostninger kan være en bekymring for folk med en fast indkomst. US News lister de bedste steder at gå på pension, herunder boligomkostningerne. Vi kan nu indsnævre de bedste pensionsdestinationer ved at holde disse ting i tankerne. Når vi har en shortlist, er det nu tid til at vælge den by, der passer os bedst. Vi har nedenfor listet nogle byer, der tilbyder overkommelige boliger, og vi håber, du vil overveje dem.

Costa Rica er et godt valg for dem, der går på pension. Det var det første land i Latinamerika, der tilbød pensionister en komplet pakke af fordele. Costa Rica er kendt for sit tropiske paradis og tilgængeligheden af god sundhedspleje. Det er også kendt for at være Schweiz i Mellemamerika. Costa Ricas hær blev afskaffet i 1948. Dette gør det til et ideelt sted for pensionister. Det er kun en kort flyvning væk fra Miami.

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at gå på pension i Caribien. Mange pensionister vælger at blive det samme sted, som de bor eller flytter inden for deres stat. Nogle områder tilbyder dog en højere livskvalitet. Selvom der er mange fordele ved at blive boende, er det muligt at forbedre din livskvalitet ved at flytte til udlandet. Her er 12 topplaceringer at gå på pension i USA og seks andre steder. Vent ikke! Tag et kig på disse steder og gør din pensionsdrøm til virkelighed.

Panama er et andet godt sted for pensionister. Dette land er ikke i orkanbæltet. Det kan prale af et mildt tropisk miljø, der er tempereret af Stillehavet på den ene side og Det Caribiske Hav på den anden. Det er kendt for sin venlighed og sikkerhed. Panama tilbyder fremragende lægehjælp og har en infrastruktur, der er moderne og nem at få adgang til. Dette er blot en håndfuld gode steder at gå på pension. Selvom det vil være svært at vælge en, skal du sørge for at besøge dem alle. Du kan blive overrasket over resultaterne.

Virginia er hjemsted for både strande og bjerge. Virginia har mange muligheder for udendørs eventyr og fredelig pensionering. En 35-mile trail, der løber gennem fantastisk natur, er Virginia Creeper Trail. Derefter kan du spille golf på en af de mange lokale baner. Der er mange gode golfbaner i Augusta.