Fem pengetips til at overleve i dagens økonomi

Money er et amerikansk websted og mærke, der fokuserer på personlig økonomi. Money, et tidligere månedligt magasin, var tidligere ejet af Time Inc. og Meredith Corporation. Ad Practitioners LLC købte magasinet i 2004. De er udgiver af finansielle og erhvervsmagasiner. Hjemmesiden tilbyder personlig økonomi rådgivning fra eksperter på tværs af en række områder. Dette er fem måder at overleve i dagens økonomi.

Money, som først blev offentliggjort i 1973, var en velkendt forretningstitel i USA. Dette var engang flagskibstitlen for Time Inc., men det faldt fra hinanden, da den digitale tidsalder overtog. Marc Benioff, ejeren af Time Inc., købte senere mærket og omdøbte Ad Practitioners. Penge er nu et nichemærke inden for forbrugerfinansieringssektoren. Under nyt ejerskab har virksomheden til hensigt at relancere magasinet senere på året. Det vil fortsætte med at lede efter nye måder at gøre magasinet mere relevant for forbrugerne.

Money magazine, et magasin om personlig økonomi, er ikke så respekteret som Kiplingers. Mange af tips og råd i artiklerne er indlysende. Pengejournalister bruger sjældent mere end 15 sekunder på en bane. Gør det så kort som muligt. Hvis det er muligt, skal du inkludere dit navn og eventuelle tidligere succeser med Money-journalister. Disse artikler er beregnet til at udløse deres nysgerrighed og hjælpe læserne med at træffe bedre økonomiske valg. De kan ikke lide at læse lange beskrivelser af brancher og nyder ikke ofte komplimenter.

Money Magazine lukker sine døre efter årtier med økonomisk rådgivning, der var meget vellykket. Næsten 400.000 mennesker, der plejede at læse Money Magazine, får nu Kiplinger’s Personal Finance. Det er den sidste månedlige publikation om personlig økonomi. Det er dog god læsning om privatøkonomi. Money Magazines lukning har haft stor indflydelse på en række forskellige kategorier. SmartMoney og Worth, Family Money, Individual Investor og Worth var nogle af de mest populære titler i 1990’erne. Forbes var dog mere optaget af personlig og forretningsmæssig finansiering.

Money magazine er Australiens ældste personlige finanspublikation. Magasinets digitale udgave er gratis at downloade. Magasinet dækker privatøkonomiske emner som investering, privatøkonomi og økonomi. Magasinet Money er vært for Consumer Finance Awards og Best of the Best-prisen. Dette giver læserne adgang til de seneste nyheder og økonomiske tip fra ét sted. Fem hovedtyper af pengemagasiner er tilgængelige.