Hvor er min stimulus?

Hvis du har modtaget en stimuluscheck i posten, undrer du dig måske: hvor er min stimulus? Den gode nyhed er, at der er en app til det. Appen Hent min betaling giver dig mulighed for at spore status for din stimuluscheck og tilføje dine direkte indbetalingsoplysninger, så du kan modtage din check hurtigere. Utallige brugere har dog klaget på sociale medier over, at denne app ikke fungerer, eller at den returnerer en fejlmeddelelse, der siger “Betalingsstatus ikke tilgængelig.”

Du kan kontrollere status for din tredje stimuluskontrol gennem IRS’s Get My Payment-værktøj. For at få adgang til dette websted skal du bruge dit cpr-nummer, fødselsdato, adresse, postnummer og betalingsmetode. Når du har indtastet disse oplysninger, vises et pop op-vindue, der viser oplysninger om status for din betaling. Du kan derefter afgøre, om din betaling blev sendt via mail eller via direkte indbetaling. Hvis status siger “ikke tilgængelig”, betyder det, at du endnu ikke har modtaget din tredje stimuluscheck, eller hvis den blev sendt til dig i delvise betalinger.

Værktøjet giver ikke opdateringer hver time. Det opdaterer kun statusoplysninger en gang om dagen. Det indeholder heller ikke detaljerede oplysninger om status for din stimuluscheck eller trin, du kan tage, hvis du oplever betalingsproblemer. Desværre vil IRS ikke have dig til at ringe til deres repræsentanter, hvis du har et problem. Derfor bør du ikke ringe til IRS, hvis du har problemer med at foretage en betaling. IRS-repræsentanten, der besvarer dit opkald, kan ikke fortælle dig andet end det, der allerede er på værktøjet.

Nogle mennesker fik ikke deres første stimuluscheck til tiden. Andre modtagere modtog dem slet ikke. Selvom du ikke indgav din selvangivelse, kan du stadig kræve dine stimulusbetalinger som en gendannelsesrabatkredit i 2020. Der er ingen grund til bekymring, hvis du er en af de heldige. Heldigvis har IRS leveret et værktøj til dig til at spore dine stimulusbetalinger. Der er mange måder at spore status for dine stimulusbetalinger online.

Instituttet for Beskatning og Økonomisk Politik anslår, at så mange som 200 millioner voksne vil drage fordel af stimuluscheckene, herunder 80 millioner børn. Du kan kvalificere dig, hvis du har justeret bruttoindkomst på mindst $ 80,000 eller mindre. For at kvalificere dig skal du være under 16 år. Du kan også optjene en kontant bonus på op til $ 2.000. Du skal blot åbne en kvalificeret checkkonto og opfylde aktivitetskravene. Hvis du er berettiget, får du din check på ingen tid.

Mange skatteydere undrer sig: Hvor er min stimulans? Nogle er forvirrede over processen, og hvad der forårsager forsinkelsen. Nogle er usikre på den nøjagtige årsag til forsinkelsen og kan undre sig over, om de mangler deres check. Intuits TurboTax og H&R Block har udsendt beskeder for at berolige kunderne. Andre stimulusbetalinger blev sendt til afdøde slægtninge. Heldigvis er stimulusbetalinger beskyttet mod regeringens beslaglæggelse. I nogle tilfælde kan regeringen beslaglægge dine stimulusmidler, hvis du misligholder føderale studielån eller forsinkede børnebidrag.