Køb af Pin Pong-bord

Overvej at købe et pinpong bord med et foldbart design, hvis du har et begrænset opholdsområde. Bordet kan foldes ned for nem opbevaring. Det er muligt at få disse tabeller til at samle ret vanskeligt. Nogle af disse borde består af fire stykker, der kan være svære at sætte sammen. De kan samles i et par enkle trin. En handyman er en god mulighed. Online instruktioner er tilgængelige for borde, der kan samles af alle, der ikke er i stand til at gøre det.

Et godt pin-pong bord bør ikke være mindre end det bord, du planlægger at købe. Mens et mindre bord er mere praktisk at transportere, kræver det ekstra omhu, når du sætter det op. Det vil være svært at rengøre bordet efter hvert spil, så det er værd at investere i et bord med en holdbar overflade. Det skal være lavet af polypropylen for at modstå fading.

Når du har bestemt størrelsen på dit bord, skal du bestemme, hvor meget plads du har i dit opholdsområde. For at passe til et bord skal du bruge 18 fod gulvplads. Dette vil give masser af plads til at bevæge dig rundt om bordet og spille spillet. Du bør også overveje indretningen af dit værelse. Det er bedst at have bordtennisborde placeret i områder, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit. Dette gælder især for små stuer.

Til udendørs brug er et bordtennisbord i træ den bedste mulighed. På grund af ekstrem fugt, fugtighed og temperaturændringer anbefales det ikke til udendørs brug. Du bør i stedet vælge et bord med en aluminiumskerne og en træskal. Disse borde kan modstå alle vejrforhold og vil ikke vride sig som en træ. Prisklassen for et træbord er dobbelt så meget som et overkommeligt bord.

Overvej, hvor mange mennesker du vil spille pin pong med, når du køber et bordtennisbord. Et godt bordtennisbord skal være stort nok til at rumme dig og dine gæster. Tilbehør såsom et rebounderbræt eller et træningsnet kan købes for at forbedre det sjove. Et udendørs bordtennissæt kan være en god mulighed, hvis du har meget plads. Et bordtennisbord er en fantastisk måde for familien at have det sjovt, især når det er varmt.

Du bør læse reglerne, før du køber et pin pong board. For at sikre, at bolden understøttes, skal bordet være stærkt nok. Hvis det ikke er robust nok, kan det vælte eller gå i stykker. Dette er ud over de enkle regler. Dette er vigtigt, hvis dine venner vil have det sjovt.